Zoom Smågrupper

Smågrupper på Zoom

Storsamling och Smågrupper

På Ohana möts vi inte alla deltagare samtidigt, rent fysiskt. Därför tycker vi att det är viktigt att vi också får den möjligheten att få se dem som deltar i ett annat kluster, och det kommer vi att göra via onlineverktyget Zoom.


På våra tonårsläger brukar vi också varje dag träffas i mindre grupper som vi kallar smågrupper. Du kommer att digitalt bli indelad i en sådan liten grupp, sk breakout-room. I varje sådan grupp finns en eller två ledare som ser till att alla i gruppen kommer till tals och att samtalsklimatet är bra. 


Länk och information om Zoom


Vid två tillfällen kommer alla deltagare att koppla upp sig och mötas via Zoom. Det är ett onlineverktyg där du kan se alla andra som är med i samtalet. 


För att kunna vara med behöver du antingen en dator, med webbkamera/ljud/mikrofon. Eller en smart mobil, gärna med ett headset.


En länk till Zoom-mötet finns i lägermailet. Har du inte fått det - hör av dig till Erika Planeskog på Equmenia Mitt.


Om du kopplar upp dig via dator och trycker på länken kommer du troligen att få frågan "Vill du öppna Zoom?", då trycker du på Öppna. Det kan också vara så att datorn frågar om du vill använda datorns ljud, då svarar du också ja.


På mobilen behöver du ladda ner appen Zoom.
Då kan du antingen använda länken som skickats till dig.

Eller öppna appen och tryck på Join.

Fyll sedan i vår kod/meeting ID  och tryck på Join Meeting.
Du behöver nu trycka längst ner till vänster där det står Call via Device audio, eller Join audio. 


Är du ovan får du gärna testa innan, och vill du ha en mer detaljerad genomgång kan du höra av dig till
Erika Planeskog eller Oskar Johansson.